Gratis whitepaper

De Ben Admiraal Groeiformule

5 Essentiele inzichten voor zakelijk en persoonlijk succes

‘Een praktisch en persoonlijk geschreven whitepaper over mijn ondernemersreis van 5 naar 55 medewerkers, samengevat in mijn unieke 5P groeiformule. Niet alleen groei in omzet, maar groei in rendement, plezier en voldoening.’

  • Hoe je een steeds betere ondernemer wordt en meer vrijheid hebt!
  • Hoe de unieke 5P groeiformule jou helpt in zakelijk en persoonlijk succes
  • Hoe ik mijn bedrijf heb laten groeien van 5 naar 55 medewerkers
  • Belangrijk: Ontdek hoe jij de ondernemer wordt die jij wilt zijn!

“In deze whitepaper vat ik op beknopte wijze mijn inzichten en ervaringen in mijn ondernemerschapsreis samen. Een avontuurlijke reis met ups-and-downs, maar vooral groei, plezier, voldoening en een mooie exit.”

Over de auteur

‘Wat als ik ondernemers en ondernemende managers kan helpen om met minder moeite en meer plezier succesvol te ondernemen?’

Dit is de vraag die ik me stelde na mijn succesvolle exit en het verschijnen van mijn boek ‘Ondernemen is puur geluk…als je het met plezier doet’.

Een ding was duidelijk. Ik moet iets doen met mijn ervaringen en inzichten in het ondernemerschap.

Mijn boek Ondernemen is puur geluk… gaf mij het laatste zetje om het idee van coaching, training en het geven van lezingen in ondernemerschap concreet te maken. Ik richtte ikbenadmiraal op en was weer ondernemer. Met enthousiasme en veel inzet het vak van coaching, training en spreken eigen gemaakt. Ervaring en kennis in ondernemen had ik voldoende.

Nu na 2 jaar kan ik met recht zeggen: ‘ik heb een nieuwe passie gevonden’. Dit ga ik misschien wel doen tot mijn 80e. Zo leuk, interessant en belangrijk. Want als er 1 les is die ik geleerd heb, dan is het wel deze. Laat je helpen, inspireren, coachen en investeer in je eigen ontwikkeling. Het ondernemen wordt dan niet alleen makkelijker, maar je valt waarschijnlijk ook in minder valkuilen.

Awards

Yalp winnaar WTC Export Award Ooist-Nederland

Yalp winnaar Reddot award Product design