Ben Admiraal logo

Je plezier in het ondernemen kwijt?
Laten we het samen terugvinden!

Ondernemers zijn druk, druk en druk. Door deze dagelijkse drukte verlies je het zicht op jouw eigen persoonlijke doel. Doe je de juiste dingen? Besteed je wel voldoende tijd aan sport, ontspanning, gezin, vrienden en plezier? Onderneem je nog met dezelfde passie als toen je begon? Ben je lekker fit en fris? Worden de ondernemersdoelen met inzet, maar ook met ontspanning gehaald?

Deze vragen pakken we op in de coaching en met de antwoorden gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat doel, richting en aanpak helder is. En dan leggen we de lat steeds weer een stapje hoger, zodat je blijvend ontwikkeld. Met een coach gaat dit makkelijker en ga je sneller vooruit. Mijn ervaring zal je daarbij helpen.

Herken je dit?

Je hebt het veel te druk

Je houdt de ballen in de lucht, maar het kost veel tijd en eigenlijk zou je meer tijd willen besteden aan sport, relaxen, gezin en vrienden, maar dat lukt niet.

Gedoe met personeel

Personeel voelt meer als last. Ziekteverzuim, burnout, verloop, niet goed functionerende medewerker, gedoe in het team en de grote moeite om aan nieuwe medewerkers te komen. Het wordt steeds lastiger.

Je voelt meer druk en twijfel

Doelen worden wel gehaald, maar je voelt daar meer druk in. Het gaat minder soepel. Geniet minder. Er is ook wat twijfel over richting, doel , beleid en je eigen rol in het geheel.

Het kost je meer energie

Het lijkt erop dat je steeds harder moet werken om de voortgang erin te houden. Bovendien kost deze inspanning je meer moeite. Het gaat niet vanzelf.

Zo gaan wij daar verandering in brengen!

1. Jouw missie & doel ontdekken

Alles begint met een verlangen. Wat wil je heel graag doen en bereiken? En waarom wil je dat? Dat gaan we ontdekken in deze stap en SMART maken. Ik ga je daarbij helpen om je in een goede doelstemming te brengen. Dat je ontzettend veel zin krijgt omdat doel te gaan realiseren. Dat je precies voor ogen hebt, wat je wilt, waarom je dat wilt en dat je het ook voelt. En we koppelen er een WOW factor aan. Daarmee is de basis gelegd voor de volgende stap, de uitvoering.

2. Je maakt een plan en gaat ermee aan de slag

Een mooi doel, zonder concrete actie of plan is slechts een droom. Leuk, maar daar hebben we niets aan. Het gaat erom dat jij je droom realiseert. Daarom daag ik je uit om op pad te gaan om het doel te verkennen. Een plan te maken, niet te uitgebreid of te ingewikkeld. Gewoon stappen maken, gewoon doen. Natuurlijk vanuit een visie, vanuit een plan, maar ook met ruimte voor het onverwachte.

3. Je maakt stappen en die bespreken we

Op weg naar je doel kom je hobbels tegen, alsook kruispunten. Hoe ga je die nemen? Welke weg kies je? En af en toe zul je op de verkeerde weg zitten of op een omweg belanden. Dat hoort erbij. Het is namelijk nooit een rechte weg naar het doel. Het is een proces, die je stap voor stap neemt. Ik help je door je een spiegel voor te houden. Door je vragen te stellen. Ik moedig je aan, daag je uit, laat je nadenken en ben er voor je om te sparren. En ik hou het plezier in de gaten. Want het is het doel om ook van de weg te genieten.

4. Je ligt op koers en voelt je krachtig en vastberaden

In deze fase gaan we naar een afronding van het coachingsproces. Je bent sterker en krachtiger geworden. Onderneemt vanuit overtuiging, visie en plezier. Je weet waar je naartoe wilt en je ligt op koers. Er is geen twijfel. Er is energie en wilskracht om de laatste hobbels te nemen. Het plezier en de passie waarmee je ondernemer bent geworden zijn weer terug. Tijd om afscheid te nemen of om de coach frequentie te verlagen. Doel bereikt!

Mijn aanpak

Als ondernemer was ik altijd al enthousiast, gepasioneerd, betrokken, positief en doelgericht. Dat ben ik als coach ook. Mijn enthousiasme is aanstekelijk en zal je inspireren. Stap voor stap zal je verder komen met mijn training gericht op een just-do-it mentaliteit en een open leergierige gedreven instelling. Ik zal je stimuleren om uitdagingen met plezier op te pakken vanuit zelfvertrouwen, passie en een wil om te slagen. 

En alles met een glimlach. Want plezier is de brandstof die je nodig hebt om een flinke dosis energie te kunnen leveren, die het ondernemerschap vraagt. We staan ook stil bij elke mijlpaal in het verbeterproces en maken er mooie momenten van. Zo blijft ondernemen leuk en ontspannen!

Referenties

Waar wacht je nog op? Laat je ondernemers hart weer sneller kloppen!

Let op! Dit traject is beperkt beschikbaar!

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een beperkt aantal ondernemers toelaten (niet meer dan 10 per jaar).

Een coachingtraject bestaat altijd uit een vrijblijvende kennismaking, waarna we samen een pad uit stippelen om jou weer de passie van het ondernemerschap terug te laten vinden. Want dat is uiteindelijk toch waarom je de keuze voor het ondernemen hebt gemaakt!

Vertrouwelijkheid en discretie zijn gegarandeerd.

Na de kennismaking ontvang je een voorstel inclusief een kostenopgave.

Whitepaper: Voor zakelijk en persoonlijk succes (GRATIS)

Hierin beschrijf ik hoe ik mijn bedrijf van 5 naar 55 medewerkers heb laten groeien. Ik heb het de 'Ben Admiraal' groeiformule genoemd.