Ben Admiraal logo

Ondernemen is puur geluk...

Als je het met plezier doet!

Met dezelfde passie van het ondernemen heeft Ben zijn boek over ondernemerschap geschreven. Een vlot geschreven boek met persoonlijke anekdotes en vele praktische tips. Het boek is in september 2021 gelanceerd en belandde in de top 25 van managementboek. De reacties op het boek zijn zeer positief. Het leest als een trein, is onderhoudend, inspireert en zet aan met concrete tips om met meer plezier te ondernemen. 

Dat plezier staat bij veel ondernemers en in veel ondernemingen niet meer op de eerste plaats of raakt door de drukte van alle dag wat op de achtergrond. In het boek legt Ben uit hoe je door het plezier op één te zetten, juist heel succesvol kunt zijn. En aan het ondernemerschap meer betekenis kunt geven. Een tweede druk is reeds in bestelling.

Hardcover | full colour | Nederlands |156 pagina’s | 2022

10 september boeklancering

Het boek wordt zaterdag 10 september gepresenteerd door Ben. Uiteraard wordt hier een mooi feestelijk moment van gemaakt met live muziek, een hapje en een drankje. Heeft u interesse om erbij te zijn? Dat kan, laat het Ben weten via het contactformulier.

Locatie: Diepenheimseweg 29 te Goor

15-16.00 Inloop

16.00 – 17.00 Officiele gedeelte

17.00 – 21.00 Feest met live muziek, hapje en een drankje 

Beperkte oplage eerste druk

Deze eerste druk bevat full colour foto’s van anekdotes die beschreven worden. Daarnaast is er een beperkte eerste druk. Wees erop tijd bij en pre-order het boek nu.

Referenties

“Zeer inspirerend boek om het ondernemen weer leuk te maken. De persoonlijke voorbeelden maken het zeer herkenbaar voor elke ondernemer met hart voor de zaak. Waardevol boek met praktische tips en bovenal erg leuk om te lezen.”

Jacques van Engelshoven

 • Founder en voormalig CEO Cayentis

“Ondernemen is puur geluk leest vlot weg en is een mooie synthese van visie, ervaringen en bruikbare,  praktische, theorieën. “

Nico Kerssens

 • Lecturer Finance & accounting Saxion University of Applied Science

“Vernieuwende en inspirerende kijk op ondernemerschap! Ben laat de lezer reflecteren en inspireert  vanuit zijn ervaring en de passie / enthousiasme voor het voetbal.”

Wim Doedens

 • Founder en CEO Avatarz

“Plezier in ondernemen gecombineerd met een sterke methodische drive, dat is wat Ben typeert en waar dit boek over gaat. Het is daarmee een waardevolle leidraad tot succesvol ondernemerschap en ook nog eens een plezier om te lezen!”

Bart Verweij

 • Partner Tacstone / The Hatch Firm

“Mooie inzichten voor ondernemers, leidinggevenden, maar ook voor iedereen die er van houdt om gave dingen te realiseren.”

Rob Tuitert

 • Managing director Yalp interactive

Bedankt voor uw bericht!

Uw bericht is ontvangen en er zal zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden!

Lees hier een interview met Ben over het nieuwe boek!