Ben Admiraal logo

Een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

Ben is een spreker en expert in ondernemerschap. Hij spreekt met passie over het ondernemen en dat voel je! Met interactie zal hij je  inspireren en aanzetten tot een avontuurlijk betekenisvol ondernemerschap met plezier als sleutel tot succes. Mooie inzichten voor ondernemers, leidinggevenden, maar ook voor iedereen die er van houdt om gave dingen te realiseren. Boek Ben voor een energie boost en om met plezier uitdagende doelen te realiseren. 

Referenties

Ben als spreker

Vanuit 20 jaar ervaring in avontuurlijk ondernemen
Ben heeft als ondernemer/eigenaar van Yalp een prachtige ondernemersreis gemaakt, waarbij hij van Yalp een gerennommeerd, innovatief en internationaal merk heeft gemaakt. In deze reis heeft hij verschillende mooie waardevolle inzichten opgedaan, die het meer dan waard zijn om te delen. Zijn presentaties zijn een mooie syntese van visie, theorie en praktisch bruikbare voorbeelden en tips uit de praktijk. Je krijgt gelijk zin om in actie te komen. En dat is precies waar Ben op uit is. Je in beweging zetten! 

Onderwerpen
Ben is afgestudeerd Bedrijfskundige aan de Universiteit Twente. Hij heeft 10 jaar ervaring opgedaan in het management (kwaliteit, HRM, projectmanagement, bedrijfsleider, commercie) alvorens hij ondernemer/eigenaar werd van Yalp. Daar heeft Ben zich verder ontwikkeld in de productontwikkeling, innovatie management en internationale sales. En nu als trainer, coach en investeerder in startups heeft Ben zijn kennis en ervaring in het ondernemerschap inclusief fusies en overnamens verder uitgebreid. Over al deze gebieden kan Ben boeiend vertellen en inspireren. Zijn verhaal is niet alleen interessant voor ondernemers, maar voor iedereen die ervan houdt gave ‘dingen’ te realiseren. 

Auteur van het boek: ‘Ondernemen is puur geluk…als je het met plezier doet!’
In dit boek laat Ben je zien hoe je met meer plezier, voldoening en succes onderneemt. Je leert hoe succes begint met de vaststelling van een waardevol doel, waaraan je heel graag wilt werken en dat richting geeft. Met voetbal als metafoor helpt hij jou vervolgens om scherp op je doel af te gaan, maar wel speels en relaxed, want dat is de crux van het ondernemersspel. Blijf spelen, ontdek, doe, zet door, sta soms even stil en geniet vooral van het avontuur: dan wordt ondernemen puur geluk.

Wat is uniek aan Ben?
Ben is echt, authentiek. Hij vertelt niet alleen over zijn opmerkelijke successen, maar laat ook zien wat daaraan vooraf ging inclusief twijfels, het harde werken en de dingen die niet zijn gelukt. Daardoor voel je de echtheid van zijn verhaal alsof je bij hem thuis aan zijn keukentafel zit: spontaan, oorspronkelijk en uitdagend.

Interesse?
Wil je Ben inzetten als spreker? Vul dan het formulier in, waarna Ben contact met je opneemt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

Wil jij Ben op jouw evenement?

Wil jij Ben graag uitnodigen als spreker op jouw evenement of wil je meer informatie over de mogelijkheden ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend dit aanvraag formulier.

Tarief afhankelijk van uw wensen